Skip Navigation LinksForside » Om Os
  

Porte salg og service Jylland, Fyn og Sjælland

Bosat i Ølgod  midt i mellem Herning og Esbjerg eller mellem Skjern og Grindsted. 

Firma med porte siden 2002, uddannet smed industri landbrug, erfarring husbyggeri 

Speciale inden for industri portsystemer med de  behov den enkelte Industri har. Rep. af alle porttyper der måtte være for Landbruget eller industrien.

Importør Indkøber Import ansvarlig af Ledhejseporte garage og industri, skydeporte låger og hegn og branddør systemer.  

 

Alt i porte til garage og industri, skyde porte låger og hegn i det fri

Vi sælger porte - døre  fremstilles i alle mål og design, til adskillelse mellem ude og inde, mellem varme og frost eller for brand og tyveri.

Nyhed med sidste tiltag er med låger og hegn, til sikring af områder i det fri. For de høje krav for et land som Danmark med høj pres i mange områder hvor rust er en kendsgerning, leverer vi porte låger og hegn i Aluminium ,i industrihegn coated stål .

Vores produkter med kvalitet topklasse, indeholder Tysk TUV fremstillet i EU. 

Green line

Alle vore produkter er fremstillet i Green Line, betyder at der ikke er udledt giftstoffer under fremstillingen. Omkostning er minimalt, kræver dog lidt omtanke fra den fabrik der fremstiller produktet. Som vores børn får lært at ryde op efter sig selv, ser vi det naturlgt at vi ryder op efter os selv.

Vi besøger gerne kunden til opmåling og rådgivning, men giver gerne uforpligtende tilbud først så kunden derved kan vurderer om det er os der skal løse jeres behov, krav eller ønsker

A-porte

Herningvej 51,

6870 - Ølgod