Skip Navigation LinksForside » Vinduer-Døre » Tag Vinduer

Tag Vinduer


Højde:

mm

Tagtype:


Brede:

mm

Tagvinduet der ikke vipper ind i rummet 

Skylight tagvinduer er et ovenlys vindue, der er baseret på en ny profil, med et øget antal celler og lige kanter. Smudsafvisende aluminium på ydersiden, sammen med PVC på indersiden, gør disse tagvinduer modstandsdygtige over for fugt og temperaturændringer. De opretholder fuldstændig temperatur omkring tagvinduet, takket være de tre tætningslister. Derudover er profilerne fyldt med isolerende materiale. Skylight ovenlysvinduer er med hvid plast på indersiden. Ønsker man træ look på indersiden, kan de leveres med PVC filmet som i træ finér. Disse rammetyper på tagvinduet kræver ingen form for vedligeholdelse og da tagvinduets placering er hvor fugten fra rummet vil ende.

Tagvinduerne fra Skylight er fremstillet af de samme materialer som soltaget på biler. Udgangspunktet er i disse konstruktioner modstandsdygtigheden for skarpt lys og hårdt nedbør. Skylight bliver leveret med lavenergiglas med varmkant 4-16-4 Disse tagvinduer kan håndtere ventilationsstilling, så de med andre ord står på klem uden risiko for regn indgang

På tagvinduer som ofte benyttes til udluftning, kan Skylight udstyres med udluftning, der er monteret i rammen. Udluftning i RAL farver svarende til farverne af PVC profiler i den resterende vindues ramme. Ventilation giver mulighed for luftskifte i rummet uden direkte åbning af vinduet, da tagvinduet her stadig vil stå i lukket funktion, mens udluftning forgår.


Tag automatik

Skylight Premium og Skylight Loft kan udstyres med 

eldrevet styresystem enten med kontakt eller 

fjern betjent, hvis man ønsker regn sensor så 

vinduet lukker ved regn vejr.Kommentare:


Antal: