Skip Navigation LinksForside » Porte » Industri » Industri Rulleporte » Industri Hurtig Rulleporte


Hurtig rulle port for industri

Pris hurtigporte lodret gående rulleporte alm. og frost dug!

  Hurtig port til at mindske forbruget af varme eller kulde!

  Hurtige industri-rulleporte  til at undgå høj gennemstrømning af vind!

  Hurtiggående port er en automatiseret dør til kortere åbningsperiode!

  Frost hurtigport med frost dug til fyse/kølerum bedste pris høj kvalitet!

 

➔ TILBUD PÅ HURTIGE RULLEPORTE TIL INDUSTRI.

    TEGNING INKLUDERET. RING PÅ  22 18 65 65

 

★TUV Nord garanti + Landsdækkende service & montering ★

En hurtig rulle port eller automatiseret dør, har sin fordel i at mindske varme eller kuldeforbruget. Med en hurtig rulle port opnås en kortere åbningsperiode mellem det kolde og varme lokale. Herved mindskes energiforbruget, ved at gøre tiden for disse åbninger minimale, selv ved behov for åbning flere gange dagligt.

Ved høj trafik og påkørsel af porten, kan denne udstyres med selv reparere system..

Vinduer:


Som standard er der hos os standard transperant felt som vinduer i en hurtig rulle port, så en evt. modkørende ikke bliver overrasket lige før åbning. Det er stadig muligt at få en hurtig rulle port uden tranperant felt hvis det ønskes, til brug ved eksempelvis til vækstrum for kartofler eller lign for at undgå lysgennemstrøming hvor det ikke er fordelagtigt .

Automatik:


En hurtig rulle port er med automatik fra GFA, den tyske fabrikat der er førende inden for 400 volt automatikker til industrien. Som standard har vi bevægelsessensorer til at aktivere åbning af porten og med lysgitter hele vejen op i skinnerne, så den ikke aktiverer en automatisk lukning med personer inde i åbningen.

Farver:Ved farvevalg findes der i disse hurtige rulle porte 7 muligheder, som kommer af de mest anvendte. Man kan vælge andre farver, men dette vil give prisen en anden og højere karakter.